Campus Sint-Jozef te Mortsel

Op 1 januari 2009 bundelde GZA de krachten door een fusie. De ziekenhuizen Sint-Augustinus, Sint-Vincentius en Sint-Jozef fusioneerden. De ontwikkeling van één zorgstrategisch beleid voor de GZA Ziekenhuizen staat hierbij centraal. Alle GZA voorzieningen werden ondergebracht in één juridische entiteit, vzw GZA en GZA Ziekenhuizen gaan werken onder één erkenningnummer vanaf 1 juli 2009.

Eén ziekenhuis met verschillende campussen

Campus Sint-Jozef is een algemeen ziekenhuis met 120 bedden. De laatste jaren is er een continue stijging van de bevallingen in campus Sint-Jozef. Samen met de twee andere campussen: Sint-Augustinus in Wilrijk en Sint-Vincentius in Antwerpen komt GZA Ziekenhuizen aan meer dan 5000 bevallingen. Hiermee zijn we al enkele jaren de grootste kraamafdeling van Vlaanderen.

 

Campus Sint-Vincentius is een algemeen ziekenhuis met 302 bedden. Het ziekenhuis is uitgerust met vooruitstrevende technologie op logistiek en medisch vlak. Voortdurend wordt het zorgaanbod aangepast aan nieuwe evoluties en behoeften van patiënten, zorgverstrekkers en overheid. Via samenwerking met andere instellingen werken wij aan een vlotte doorstroming van ambulante zorg, hospitalisatie en thuisverzorging in de regio Antwerpen.

 

Campus Sint-Augustinus is een algemeen ziekenhuis met 610 bedden. Eind jaren negentig werd het volledig gerenoveerd en uitgebreid. Het ziekenhuis is uitgerust met vooruitstrevende technologie op logistiek en medisch vlak. Voortdurend wordt het zorgaanbod aangepast aan nieuwe evoluties en behoeften van patiënten, zorgverstrekkers en overheid. Via samenwerking met andere instellingen werkt het ziekenhuis aan een vlotte doorstroming van ambulante zorg, hospitalisatie en thuisverzorging in de regio Antwerpen.

Neem gerust contact op met ons voor verdere informatie!

 

Over GZA

GasthuisZusters Antwerpen (GZA) is een organisatie van zorg- en welzijnsvoorzieningen. De groep bestaat uit een ziekenhuis met drie campussen en meerdere woonzorgcentra.

Elke dag vinden zo’n 1170 patiënten de weg naar ons ziekenhuis. Op onze drie campussen samen staan 3450 enthousiaste, competente medewerkers en 370 gespecialiseerde artsen uit de meest diverse disciplines voor hen klaar.

Onze acht woonzorgcentra bieden een thuis aan 687 ouderen. Ook elk van hen kan bij ons rekenen op vakkundige zorg op maat. Aarzel niet om ons te contacteren voor verdere inlichtingen!